ONDA Coolwaves™

ONDA COOLWAVES е революционно решение за бодишейпинг, залагащо на изцяло нова технология. Coolwaves™ за високочестотни (2.45GHz) електромагнитни вълни, които селективно загряват мастните клетки. Благодарение на този изцяло нов подход Онда елиминира недостатъците на старите технологии и е награждавана два пъти през последните две години за най-иновативна технология за бодишейпинг.

Coolwaves™ безопасно и ефективно разрушават мембраните на подкожните мастни клетки. Повишеното натрупване на мастни клетки по задните части, бедрата и около колената се характеризира с устойчивост на упражнения и диетични режими. Действието на ONDA Coolwaves™ върху мазнините по тялото се характеризира с доказано постоянно намаляване на обема им. Дълбокопроникващият апликатор позволява на Coolwaves™ да проникнат дълбоко, разрушавайки мембраните на подкожните мастни клетки, а охлаждащата система, интегрирана в него, гарантира, че липоцитите се разграждат при пълна безопасност за кожата и максимален комфорт на пациента.

РЕЗУЛТАТИ
Локализира и стопява мастните натрупвания

Прониква дълбоко разрушавайки мембраните на подкожните мастни клетки. Вследствие на процедурата се стимулират важни метаболитни физиологически процеси, като вече
стопената мазнина се изхвърля от тялото. ​ Действието на ONDA Coowlawes™ върху мазнините по тялото се характеризира с доказано  намаляване на обема им. Загряването на мастните клетки променя техния метаболизъм и засяга целостта на външните им мембрани.

Премахва целулита

Ефективно се насочва към съединителната тъкан между мастните натрупвания в по-напредналите стадии на целулита. Като ефективно и дълготрайно премахва наличието на т. нар „портокалова кожа“.

Стяга кожата

Процедурата води до незабавното свиване на колагеновите влакна в дермалния слой и стимулира производството на нов колаген, като прави тъканта по-еластична и тонизирана.

ПРЕДИМСТВА
  1. Изключително добри и постоянни резултати, още с първата процедура. Кратка процедура около 15-30 мин. в зависимост от броя третирани зони.
    РАЗМЕР НА ЕДНА ЗОНА 15/15 СМ
    – Видим резултат още след първата процедура
    – Препоръчителни процедури до оптимален резултат 3 до 5
  2. Интегрирано охлаждане за изключителен комфорт на пациента- без болка, без дискомфорт, без парене, без синини.
  3. Мултиплатформа, третираща всички зони на тялото.
  4. Единственото по рода си устройство, което работи на различни дълбочини под кожата на тялото, постигайки намаляване на мазнините, премахване на целулита, както и стягане на кожата.
ЦЕНИ
Цени за една процедура на една или повече зони
( една зона е 15 / 15см)

– ЕДНА ЗОНА 120ЛВ
– ДВЕ ЗОНИ 210ЛВ
– ТРИ ЗОНИ 270 ЛВ
– ЦЕНА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ЗОНИ 80ЛВ НА ЗОНА

Запиши час за процедура на телефон:

0878 871 666

Студио SLIM and BEAUTY

Адрес: София, кв. Манастирски ливади бл. 200, жк. Грийн Резидънс