Скъпи клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Общи условия преди да използвате онлайн магазина в уебсайта www.bileya.eu.

 1. За настоящите общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между интернет магазин www.bileya.eu и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от www.bileya.eu.  С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на www.bileya.eu, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

www.bileya.eu е регистрирана търговска марка на “Билея“ ЕООД – ЕИК:203290233, със седалище: гр. Монтана, бул Климент Охридски 5А, ет 3, офис 306

“Билея“ ЕООД  – Bileya.eu е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България

 1. За поверителноста на вашите данни

Bileya.eu обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Bileya.eu има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и досавка

– пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни, когато правите нови поръчки:

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на Bileya.euНие гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на Bileya.eu  заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 1. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на bileya.eu е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката ще получите обаждане от наш служител за потвърждение на поръчката и посочената от Вас информация. За всяка следваща поръчка отново ще получавате обаждане.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по телефон.

 1. Цените

Цените в сайта  са в лева с включен ДДС и съответно е евро за поръчки от английската версия на сайта. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, Цената за доставка е фиксирана 6лв до офис на Спиди и може да бъде различна при поръчка с друг куриер и съответно до личен адрес.

 1. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано или забавена поради някоя от следните причини:

 1. Правим всичко възможно да имаме всички продукти в наличност и да обновяваме наличностите, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение
 2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон, пощенски код.
 3. Забавяне на доставката заради неблагоприятни метеорологични условия.

При невъзможност за доставка не по вина на Bileya.eu (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

 1. Плащане

Плащане в брой при доставка – наложен платеж. Доставката на поръчаните стоки се осъществява в срок от 1 до 5 работни дни, считано от датата на поръчката, ако е направена до 12:00 часа. Ако поръчката е направена след този час за начало на срока се взима следващия работен ден. Поръчката се заплаща при доставка от Куриерска фирма Speedy. При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, освен ако не сте заявили фиксиран час за доставка. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката в зависимост от вашите предпочитания за доставка.

 

 1. Доставка и получаване на продуктите
 2. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции. Цената може да бъде различна от фиксирана, ако различна от офис на СПИДИ

 

9.Отказ от поръчка и връщане

Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия, можете да върнете закупените от нас продукти  в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

– Продуктите да са в оригиналната си опаковка

– Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

– Да включите оригиналната стокова разписка /документ, който получавате от Speedy за наложен платеж/ или поръчка, с която сте получили продуктите

– Продуктите да бъдат изпратени с опция за преглед на пратката преди приемането и

– Разходите по връщането на продуктите са за  сметка на купувача.

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Ако желаете замяна на един продукт с друг, разходите за куриер са за сметка на купувача.  Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

При възникнал проблем с преноса на пратката, който не е по наша вина, на място при получаване на пратката клиентът уведомява куриерът за последващи действия. Ние не носим отговорност при нараняване на продуктите при техния разнос.

Рекламации и въпроси към нас:

Моля, свържете се с нас на телефон 0876286007 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от Bileya.eu

Настоящите условия представлява пълно  и заключително към този момент  споразумение между Bileya.eu и клиента  по отношение на неговия предмет. То заменя и замества всички договорености и споразумения, писмени и устни, по отношение на такива въпроси.